Hilaria Baldwin esitteli raskausvatsansa – odottaa viidettä lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin ilmoittivat keväällä, että he odottavat perheeseensä nyt viidettä lasta. Pariskunta on ollut raskaudesta erityisen innoissaan koska ennen raskauden onnistumista Hilaria sai kaksi keskenmenoa.

Hilaria Baldwin on päivittänyt kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan raskauden edetessä. Nyt 36-vuotias nainen esitteli miltä hänen vatsansa näyttää tällä hetkellä. Raskausvatsa on jo kauniisti pyöristynyt ja laskeutunut alemmas raskauden edetessä kohti viimeisiä kuukausia.

Hilaria Baldwin ja Alec Baldwin menivät naimisiin kahdeksan vuotta sitten. 62-vuotiaalla Alec Baldwinilla on Hilaria-vaimonsa kanssa jo neljä lasta, kuusivuotias Carmen, neljävuotias Rafael, kolmevuotias Leonardo ja yksivuotias Romeo. Tällä hetkellä he odottavat viidettä lastaan, jonka tarkempaa laskettua aikaa pariskunta ei ole vielä paljastanut.