Ihastuttava video nosti 40-vuotta vanhan hitin listoille – näin nuoret reagoivat siihen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1980 julkaistu In the Air Tonight lukeutuu muusikko Phil Collinsin uran suurimpiin hitteihin. Tuore video paljastaa kappaleen kykenevän vetoamaan edelleen myös z-sukupolvea edustaviin nuorempiin kuuntelijoihin.

21-vuotiaat kaksoset Tim ja Fred Williams työstävät Youtubeen vidoeita, joissa he kuuntelevat menneiden vuosikymmenten hittikappaleita ensi kertaa. Kaksosten Phil Collinsin In the Air Tonight -kappaleesta tekemä video levisi nopeasti viraalina. Kappale herättää videolla nuorukaisissa positiivisen reaktion, etenkin sen kuuluisan rumpufillin ansiosta.

In The Air Tonight on viraalivideon ansiosta jopa saavuttanut uutta suosiota. Rolling Stone -lehden mukaan kappaleen digimyynti kohosi pelkästään perjantaina ja lauantaina 1 100 prosentilla verrattuna kahteen edelliseen päivään. Tiistaina kappale oli puolestaan iTunesin toiseksi suosituin kappale heti Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin WAP-hitin jälkeen.