Kelly Osbournen hurja laihdutus – ei ole enää tunnistaa 39 kiloa hoikempana

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen on keskittynyt enemmän terveellisiin elämäntapoihin, joiden ansiosta tähti onkin onnistunut pudottamaan huomattavasti painoa.

Kelly Osbourne on People-sivuston mukaan pudottanut lähes 39 kiloa. Osbourne on kertonut kehuskelevansa saavutuksillaan nyt avoimesti, koska hän näki oman hyvinvointinsa eteen niin paljon vaivaa ja tuntee olonsa nyt niin hyväksi.

Kelly Osbourne on jättänyt myös alkoholin ja elänyt absolutistina nyt lähes kolme vuotta. Nainen on aiemmin myöntänyt käyttäneensä alkoholia ja huumeita muiden ihmisten painostuksen alla, mutta ei enää aio miellyttää ketään vaan elää omaa elämäänsä juuri sillä tavalla kuin hän itse haluaa.