Instagram-kurvitar Tammy Hembrow keimaili pinkeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen Tammy Hembrow tunnetaan fitness-mallina ja sometähtenä. Naisen elämää, treenivinkkejä ja selfiekuvien julkaisemista seuraa Instagramissa peräti yli 11 miljoonaa silmäparia.

Nyt 26-vuotias tähti on tarjoillut faneilleen silmänruokaa bikinikuvien merkeissä. Hembrow poseerasi julkaisi kuvia, joissa hän poseeraa Australian Gold Coastilla sijaitsevan kotinsa pihalla pinkeissä bikineissä.

Tammy Hembrowin ura sai alkunsa vuonna 2013, jolloin hänen peilin edessä ottamansa selfiet keräsivät huomiota sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2018 hän nousi otsikoihin jouduttuaan paareilla sairaalaan ystävänsä Kylie Jennerin syntymäpäiväjuhlista. Nykyään suuresta somesuosiosta nattiva fitness-tähti on myös kahden lapsen äiti.

 

View this post on Instagram

🌸🌸 @ohpolly @ohpollyswim

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

View this post on Instagram

You are the sky, everything else is just the weather

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on