Viides John Wick -elokuva on jo työn alla – neljäs osa ei ole edes vielä ilmestynyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keanu Reevesin tähdittämä toimintaelokuva John Wick nousi vuonna 2014 yllätyshitiksi. Elokuva on sittemmin saanut kaksi jatko-osaa, ja lisää on jo suunnitteilla.

Tuotantoyhtiö Lionsgaten on Deadline-sivuston mukaan paljastettu työstävän jo viidettä John Wick -elokuvaa. Tämä siitäkin huolimatta, että sarjan neljäskään osa ei ole saanut vielä ensi-iltaansa. Lionsgaten toimitusjohtaja John Feltheimerin mukaan elokuvien käsikirjoitukset ovat parhaillaan työn alla.

Tavoitteena on, että John Wick -sarjan neljäs ja viides osa kuvataan peräkkäin ensi vuonna Keanu Reevesin aikataulun sen mahdollistaessa. Neljännen John Wick -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 27. toukokuuta 2022. Sarjan edellinen osa, John Wick: Chapter 3 – Parabellum, ilmestyi toukokuussa 2019.