Helsingin rautatieaseman Kivimiehet saivat maskit kasvoilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen hallitus sai viimein eilen kuukausien odotuksen jälkeen aikaiseksi maskisuosituksen, jonka käytännön toimista on tosin ministereillä edelleen eriäviä käsityksiä. Maailmalla jo miljardit ihmiset joutuvat jo käyttämään maskeja, joten Suomen oli viimein aika liittyä joukkoon. Maskisuositus näkyy parhaillaan jo varsinkin joukkoliikenteessä, jota suositus erityisesti koskee.

Nyt myös VR on ottanut suosituksen vakavasti ja tuonut myyntiin logollaan varustettuja maskeja. Tänään VR jakoi ainakin Helsingin rautatieasemalla maskeja matkustajille. Samalla rautatieaseman maankuulut kivimiehet saivat omat maskinsa, jotta ne voivat esitellä ohikulkijoille miten maskeja tulee käytännössä käyttää. VR julkaisi kuvan kivimiehistä tänään sosiaalisessa mediassa.

https://twitter.com/VRmatkalla/status/1294159914781335552/