Tässä on korona-ajan festariareena – katsojilla turvavälit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa avattua Virgin Money Unity Arenaa kuvaillaan maailman ensimmäiseksi sosiaalisesti eristäytyneeksi konserttipaikaksi. Iso ulkoareena mahdollistaa isojen turvavälien pitämisen livemusiikkia seuratessa.

Entiselle hevosradalle rakennetun areenan permanto on jaettu aidattuihin osioihin. Yleisö voi seurata niistä käsin esiintyjiä säilyttäen samalla turvavälin tuntemattomien kanssa. Yleisöä Virgin Money Unity Arenan katsomoihin mahtuu NME-musiikkilehden mukaan yhteensä 2 500 henkeä.

Virgin Money Unity Arenan ensimmäisen illan pääesiintyjänä toimi brittiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Fender. Lähiviikkojen aikana areenalla tullaan näkemään ja kuulemaan Supergrassin, The Libertinesin ja Ronan Keatingin kaltaisia nimiä.