Koira ilmoittaa omistajalleen haluavansa rannalle – ääntelee kuin hylje

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat yleensä hyvin nopeasti kommunikoimaan omistajiensa kanssa ja kertomaan mitä ne haluavat. Etenkin herkkujen kerjääminen pöydältä ja ulos lenkille haluaminen ovat monesti asioita, jotka lemmikit oppivat heti kertomaan ihmisille.

Nyt videolla nähdään Dennis-niminen pittbull, joka rakastaa uimarannalla leikkimistä. Dennis saa joka kerta melkoisen hepulin kun se kuulee omistajansa suusta, että he ovat menossa rannalle. Koira osaakin tehdä hyvin selväksi omistajalleen sen, että ranta on sen lempipaikka.

Dennis alkaa innostuessaan ääntelemään hauskasti kuin hylje. Omistaja ei pysty olemaan nauramatta kun koira hyppii häntä vasten ja haukkuu korkealta taajuudelta kuulostaen aivan pieneltä hylkeeltä.