Justin ja Hailey Bieber kastettiin yhdessä – poptähti jakoi kuvia seremoniasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosina kohuotsikoissa tiuhaan tahtiin paistatellut poptähti Justin Bieber viettää nykyään hengellisempää elämää. Hän on ollut joidenkin vuosien ajan Hillsong Church -megakirkon jäsen.

Nyt 26-vuotias poptähti on paljastanut olleensa kastettavana 23-vuotiaan Hailey-vaimonsa kanssa. Justin jakoi Instagram-tilillään sarjan kuvia, joissa heidän päänsä painetaan veden alle. Hän kuvaili hetkeä yhdeksi elämänsä tärkeimmistä.

Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Justin Bieber on kastettu. Poptähden ja mallina työskentelevän Hailey Baldwinin suhde sai myös alkunsa hengellisissä merkeissä. Pari tapasi ensi kerran lapsina vuonna 2009, mutta varsinainen yhteyden löytäminen tapahtui Hillsong-kirkon tilaisuudessa New Yorkissa vuosia myöhemmin.