Snoop Doggilta hieno kunnianosoitus edesmenneelle Nipsey Husslelle – tässä esimakua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Nipsey Hussle menehtyi traagisissa olosuhteissa huhtikuussa 2019. Räppäri murhattiin ampumalla häntä 10 kertaa kadulla Los Angelesissa.

Nyt hiphopin elävä legenda Snoop Dogg on osoittanut kunniaa edesmenneelle kollegalleen. Snoop julkaisi upouuden Nipsey Blue -kappaleen tribuuttina Nipsey Husslelle. Kappale julkaistiin Complex-sivuston mukaan päivää ennen edesmenneen tähden 35. syntymäpäivää.

Snoop Doggin mukaan Nipsey Husslen traaginen kuolema yhdisti monia pitkään toistensa kanssa vihaa pitäneitä ihmisiä ja loi yhteenkuuluvuuden tunnetta. Hän osoitti kunniaa edesmenneelle räppärille myös viime vuonna julkaisemansa I Wanna Thank Me -albumin One Blood, One Cuzz -kappaleella. Snoop ja Nipsey julkaisivat monia yhteiskappaleita, kuten The Life, Upside Down ja Do the Damn Thang.