Lisa Vanderpump sulki ravintolansa ovet – maailmankuulu ravintola kohtasi loppunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yhtenä sarjan keskeisimmistä paikoista SUR-ravintolan lisäksi on ollut Villa Blanca, joka on nyt sulkenut ovensa.

Välimerellinen ravintola Villa Blanca on People-sivuston saamien tietojen mukaan sulkenut nyt lopullisesti ovensa. Ravintola avattiin vuonna 2009, minkä jälkeen se toimi säännöllisesti kuvauspaikkana ja naisten lounaspaikkana Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa.

Villa Blancan toiminnan loppuminen oli ilmoitettu yksinkertaisella käsin kirjoitetulla viestillä ravintolan ovessa. Ravintolan omistaja Lisa Vanderpump ei ole vielä toistaiseksi suostunut antamaan asiasta mitään kommenttia medialle. Toiminnan uskotaan loppuneen kuitenkin koronaviruksen aiheuttamien tappioiden vuoksi.