Marika Fingerroosin rohkea somekuva vangitsee: ”Pelipäivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Eilen sunnuntaina Marika Fingerroos julkaisi itsestään sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän poseeraa erittäin antavaan asuun sonnustautuneena. Musta asu nimittäin nostaa hänen rintavakonsa kuin tarjottimelle. Kohukaunotar itsekin toteaa päivityksensä yhteydessä, että kyseessä on hänen pelipäivänsä. Kuvan perusteella se on helppo uskoa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.