Devin Brugmanin pakarat kuumissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta.

Koronakaranteenissa kuukausia viime keväänä elänyt Brugman on viimein päässyt poseeraamaan hieman kevättä rennommissa tunnelmissa, ja bikinimallin mitoissa oleva bloggari esitteleekin tällä kertaa odotetusti vartaloaan kuumissa kuvissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty Monday Swimwearin malliksi. Syystäkin.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.