Ed Sheeranin superharvinainen omakustanne huutokaupataan – hinta jopa 10 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään radioiden soittolistoilla paistatteleva laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran julkaisi ensimmäisen levynsä jo 13-vuotiaana. Nyt yhdellä varakkaalla fanilla on mahdollisuus saada erittäin harvinainen levy itselleen, sillä se on asetettu huutokaupattavaksi.

Ed Sheeranin vuonna 2004 nauhoittaman Spinning Man -levyn myyntihinnan uskotaan kohoavan 10 000 puntaan, eli noin 11 000 euroon. CD-R -levyä tehtiin Metro-lehden mukaan vain noin 20 kappaletta, mutta tähdellä itsellään on niistä 19. Hän ei nimittäin ole halunnut kenenkään pääsevän käsiksi siihen.

Katusoittamisella rahaa tienannut Sheeran oli ollut aikoinaan vierailemassa sukulaisillaan, ja antanut heidän ystävälle levynsä. Se oli unohtunut laatikon pohjalle vuosikausiksi. Levyn omistajan veljen mukaan kukaan ei ollut osannut arvata, että punatukkaisesta katusoittajasta tulisi yksi maailman suurimmista poptähdistä.