E.T.-elokuvan lapsitähden epäillään huijanneen virtsanäytteessä – otti vettä wc-pöntöstä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Steven Spielbergin E.T.-elokuvan lapsitähtenä kuuluisuuteen noussut Henry Thomas pidätettiin taannoin rattijuopumuksesta. Poliisi epäili 38-vuotiaan näyttelijän yrittäneen huijata virtsatestissä.

Yhsysvaltojen Oregonissa pysäytetty Thomas ei ollut suostunut suorittamaan kenttätestiä loppuun poliisin pidätettyä hänet. Niinpä tähti toimitettiin poliisiasemalle, jossa hänet määrättiin TMZ:n muykaan antamaan virtsanäyte.

Paikalla ollut poliisi kertoo kuulleensa näyttelijän virtsaavan, mutta hänelle näytekupin sisältö oli kylmää ja kirkasta. Thomas kiisti täyttäneensä kupin wc-pöntössä valmiina olleella vedellä. Sairaalaan verikokeeseen toimitettu tähti oli uhannut haastaa poliisilaitoksen oikeuteen.

Henry Thomas myönsi sittemmin syyllistyneensä rattijuopumukseen ja liikenteen vaarantamiseen. Vankilalta välttynyt tuomittiin sakkorangaistukseen, minkä lisäksi hänen täytyi asentaa autoonsa sen käynnistämisen humalassa estävä alkometri.