Mies kuvasi karmivan näyn lennolla – koneen ikkuna oli rikki

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla todistetaan näkyä, jollaiseen kukaan lentokoneessa matkustava ei haluaisi törmätä. Koneen ikkuna on rikkoontunut. 20-vuotias Karl Haddad oli Air Canadan lennolla Libanonista Kanadan Montrealiin. Herättyään päiväuniltaan mies huomasi penkkinsä viereisessä ikkunassa jotain outoa. Sen lasi oli selkeästi irrallaan.

Haddad kertoo rikkinäisen ikkunan aiheuttaneen hänelle ahdistuskohtauksen. Matkustamohenkilökunta hälytti paikalle kapteenin, joka kuitenkin totesi vain ikkunan sisäkkerroksen olleen rikki. Ongelma ei ollut kapteenin mukaan kiireellinen, ja se voitiin korjata koneen laskeuduttua määränpäähän.

Buzzfeed-sivuston mukaan Haddad kuitenkin epäilee koneen laskeutumisen tapahtuneen tavanomaista kiireellisemmin ikkunassa ilmenneen vian vuoksi. Air Canada on sittemmin kommentoinut tapausta. Yhtiön mukaan ikkunan vioittunut mekanismi ei ollut kriittinen rakenteellinen osa.

 

@karlll_

once upon a time #fyp #viral #plane

♬ How You Like That – BLACKPINK