Kaia Gerber pitkästyi olemaan blondi – esitteli uuden rohkean muodonmuutoksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kaia Gerber on tehnyt jo muutaman vuoden ajan hyvin nousujohteista uraa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa. Mallin uran mahdollistamisessa suurena apuna on varmasti toiminut myös maailmankuulu supermalliäiti Cindy Crawford.

Kaia Gerber tunnettiin pitkään tummista hiuksistaan, jotka saivat naisen näyttämään aivan äitinsä kaksoisolennolta. Ehkä juuri sen vuoksi 18-vuotias kaipasikin hieman vaihtelua ja vaalensi lyhyet hiuksensa blondiksi. Nyt tähti on muuttanut tyyliään vieläkin radikaalimmin.

View this post on Instagram

zoom bleach

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia Gerber esitteli hänen Instagram-seuraajilleen uudet hiuksensa, jotka oli värjätty kirkkaan pinkiksi. Lähes hartioille ulottuviin hiuksiin on tehty liukuvärjäys, jonka lopputuloksena hiukset ovat tyvestä ruskeat ja latvoja kohti vaihtuvat oranssihtavasta sävystä puhtaaseen vaaleanpunaiseen.