Bradley Cooper aurinkolomalla – paikalliset naiset kuumana komistukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Bradley Cooperin uskotaan vaihtaneen kesäksi Hollywoodin glamourin pienehkön Connecticutissa sijaitsevan kaupungin rauhaan. Rauha saattaa kuitenkin tyssätä paikallisten naisten kiimaisuuteen.

Cooperin on huhuttu vuokranneen kesäkodin Connecticutin Fairfieldistä. Uutisen levittyä monet paikalliset naiset ovat ilmaantuneet 20 miljoonan dollarin kartanon porteille, jossa tähden on epäilty asuvan. Naiset ovat Page Six -sivuston mukaan jättäneet paikalle muun muassa keksejä, muffineja ja muita leivonnaisia sekä viestejä, joissa tähteä toivotaan treffeille heidän kanssaan.

Paikallisten naisten oma-aloitteisuudessa on vain yksi ongelma. Kartanoa edustavan kiinteistövälittäjän mukaan Cooper ei nimittäin asu rakennuksessa, jonka eteen lahjoja on jätetty. Hän on jopa joutunut tekemään ilmoituksen, jossa todetaan isokokoisin kirjaimin ettei Hollywood-tähti ole huhuista huolimatta ostanut kartanoa.

Publiée par Richard Higgins Jr. sur Jeudi 9 juillet 2020