Instagramiin merkittävä muutos – tuntemattomien ihmisten julkaisuja syötteeseen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram-sovelluksessa nähdään toisinaan uudistuksia, jotka eivät aina ole kaikkien käyttäjien mieleen. Seuraava todennäköisesti mielipiteitä jakava muutos on tuntemattomien ihmisten julkaisujen ilmestyminen Instagram-käyttäjien syötteeseen.

Tuoreen Suggested Posts -ominaisuuden myötä Instagramin syötteeseen ilmestyy ehdotettuja julkaisuja tileiltä, joita käyttäjät eivät seuraa. Ehdotetut julkaisut näkyvät syötteessä seurattujen tilien uusien julkaisujen jälkeen. Ominaisuutta ei ole mahdollista laittaa pois päältä.

Ehdotetut julkaisut eivät ole samoja kuvia ja videoita, joita Instagramin Tutki-osiossa esiintyy. Instagramin tuotepäällikkö Julian Gutman kertoo The Verge -sivustolle niiden liittyvän tileihin, joita käyttäjä seuraa jo ennestään. Gutmanin mukaan tarkoituksena ei ole saada ihmisiä käyttämään lisää ruutuaikaa Instagramissa, vaan helpottaa heitä löytämään uutta kiinnostavaa sisältöä.