Kilpasyöjä haastoi 7 miestä – söi 4 kiloa pizzaa nopeammin yksin

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joey Chestnut on maailmalla hyvin tunnettu kilpasyöjä, joka pitää lukuisia syömiseen liittyviä ennätyksiä hallussaan. Chestnut on syönyt muun muassa 71 hot dogia kymmenessä minuutissa ja 32 Big Mac -hampurilaista 38 minuutissa. Nyt Chestnut laitettiin syömään kilpaa kolmea kaverusta vastaan.

MrBeast-kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten kolme melko tavallisen kokoista nuorta miestä haluaa syödä kilpaa Joey Chestnutia vastaan. Heillä on vastassaan maailman suurin pizzan siivu, joka painaa noin neljä kiloa. Chestnutin tehtävänä on syödä yksin neljä kiloa pizzaa nopeammin kuin kolmen miehen tiimi.

Miehet yrittävät ottaa välillä Chestnutista mallia ja ihmettelevät tahtia, jolla ammattilainen sulloo ruokaa suuhunsa. Lopulta haasteessa kävi juuri niin kuin kaverukset olivat ajatelleetkin. Vaikka ystävykset saivat lisäapua vielä neljältä vahvistukselta heidän tiimiinsä, Joey Chestnut söi oman pizzansa nopeammin kuin seitsemän miestä.