Kirsten Dunst ihmettelee Kanye Westin kampanjajulistetta: ”Miksi minä olen siinä?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikansaksalainen näyttelijä Kirsten Dunst on tuttu kasvo valkokankaalta. Nainen on näytellyt monissa tunnetuissa elokuvissa pitkän uransa aikana. Nyt hänen kasvokuvaansa on käytetty Kanye Westin uudessa kampanjajulisteessa, mikä on aiheuttanut hämmennystä tähdelle itselleen.

Twitter

Kanye West on asettunut ehdolle Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Nyt West julkaisi kampanjansa nimen tuoreen julisteen kera. 2020 Vision -nimeä kantavassa kampanjajulisteessa nähdään muun muassa Voguen päätoimittaja Anna Wintour ja Kirsten Dunst. Dunst ei kuitenkaan ole antanut suostumustaan kuvansa käyttämiselle eikä tunnu kannattavan Kanye Westiä.

Kirsten Dunst jakoi kuvan omalla Twitter-kanavallaan. ”Mitä tällä yritetään viestiä ja miksi minä olen siinä?”, tähti ihmettelee. Kanye West ei ole Daily Mail -sivuston mukaan vielä toistaiseksi vastannut siihen minkä vuoksi hän on julkaissut Kirsten Dunstin kuvan kampanjansa yhteydessä.