Anastasia Karanikolaou esitteli kuuman hiustrendin – seurasi bestistään ja leikkasi hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja sometähti Anastasia Karanikolaou ovat parhaita ystävyksiä, mikä onkin käynyt ilmi jo kauan sitten naisten seuraajille sosiaalisessa mediassa. Naiset tuntuvat myös vuosi vuodelta näyttävän enemmän toistensa näköisiltä.

Anastasia Karanikolaou värjäsi taannoin pitkät vaaleat hiuksensa tummiksi ja täysin saman sävyisiksi kuin Kylie Jenner. Tällöin ystävyksiä sanottiin jo kaksosiksi, koska he muistuttivat niin paljon toisiaan. Aiemmin Jenner julkaisi kuvan, jossa hänellä nähtiin upea polkkatukka. Hiustyyli oli tehty peruukin avulla, mutta nyt Karanikolaou näyttää leikanneen omat aidot hiuksensa tuohon trendikkääseen mittaan.

View this post on Instagram

🍑 @revolve #revolvesummer

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Tuoreissa kuvissaan Anastasia Karanikolaou esittelee lyhyempiä hiuksiaan ja kurvikasta tiimalasivartaloaan. Samaa hiustrendiä tuntuu seuraavan myös Khloe Kardashian, joka poseerasi tuoreessa kuvassaan True-tyttärensä kanssa ja näytti myös leikanneen pitkät kutrinsa muodikkaaksi polkaksi.

View this post on Instagram

Mommy’s baby FOREVA!!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on