Jennifer Aniston ei osaa pelata biljardia – hauska video paljasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Jennifer Aniston ja Courteney Cox ystävystyivät suositun Frendit-komediasarjan kuvauksissa. Tähdet ovat edelleen hyviä ystäviä ja ovat pitäneet säännöllisesti yhteyttä vuosien aikana. Nyt naiset ovat päätyneet jopa ottamaan toisistaan mittaa leikkimielisen biljardipelin merkeissä.

Courteney Cox on julkaissut hauskan videon, jossa nähdään miten hän loistaa biljardissa. Cox pussittaa taitavasti pallon toisensa jälkeen. Sitten kuviin tulee 51-vuotias Jennifer Aniston, jonka pelitaidot näyttävät olevan hieman ruosteessa.

Video saa huvittavan käänteen kun Jennifer Aniston epäonnistuu lyönneissään kerta toisensa jälkeen. Välillä Aniston turhautuu kunnolla ja nauraa itselleen, mutta välillä hän päätyy näyttämään kameralle keskisormeaan. ”Minulla saattoi olla hyvä ilta, mutta voisiko ystäväni olla yhtään söpömpi”, Cox kirjoittaa videonsa yhteyteen.