Näin huippumallin virheetön meikki syntyy – ota parhaat vinkit talteen ammattilaiselta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija Hung Vanngo toimii monien julkkisten luottomeikkaajana. Yksi hänen tunnetuimmista asiakkaistaan on huippumalli Emily Ratajkowski, jonka kasvoille mies loihtii nyt videolla upean ja hehkuvan kesämeikin.

Hung Vanngo aloitti oman YouTube-kanavan, jonka ensimmäisellä videolla nähdään miten mies meikkaa Emily Ratajkowskin. Kaiken perustana toimivat puhtaat ja kosteutetut kasvot, joihin laitetaan mahdollisimman kevyt kerros meikkipohjaa. Peiteainetta ja meikkivoidetta käytetään vain sen verran, että kasvojen sävy saadaan melko tasaiseksi.

Vanngo vannoo etenkin kesämeikissä voidemaisten tuotteiden nimeen. Hän käyttää voidemaista tuotetta varjostuksiin, voidemaista poskipunaa sekä voidemaista luomiväriä. Huuliin mies valitsee lähelle naisen omaa huulten sävyä olevan huultenrajauskynän, jonka kanssa hän käyttää vain huulirasvaa. Lopputuloksena saadaan todella kaunis ja eteerinen meikkityyli, joka sopisi niin päivään kuin iltamenoihinkin.