Taylor Swift lahjoitti fanilleen 25 000 euroa – auttaa maksamaan opiskelun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift on tunnettu siitä, että hän auttaa fanejaan aina hyvin avokätisesti. Nainen on yllättänyt fanejaan lahjoilla ja henkilökohtaisilla tervehdyksillä, minkä lisäksi laulaja on toisinaan antanut heille rahaa esimerkiksi sairaalalaskujen maksamiseen. Nyt Swift on auttanut opiskelemaan haluavaa nuorta naista.

Vitoria Mario on älykäs 18-vuotias nuori nainen, jolle oli tarjottu opiskelupaikkaa Warwickin yliopistosta. Nainen haluaisi päästä opiskelemaan yliopistoon matematiikkaa, mutta hänellä ei ole rahaa lukukausimaksuihin, minkä vuoksi hän ei pystynyt heti ottamaan paikkaa vastaan. Mario ei kuitenkaan luopunut toivosta vaan hän päätti yrittää saada lukukausimaksuun tarvittavan summan kasaan joukkorahoituksen avulla.

Vitoria Mario perusti itselleen keräyksen GoFundMe-sivustolle. Hänen yllätyksekseen poptähti Taylor Swift oli nähnyt keräyksen ja inspiroitunut naisen päättäväisyydestä.

– Vitoria, näin tarinasi sosiaalisen median kautta ja olen niin inspiroitunut määrätietoisuudestasi ja motivaatiostasi unelmiesi toteuttamista kohtaan. Haluan antaa sinulle lahjaksi koko keräystavoitteesi loppusumman. Onnea kaikkeen mitä teet, Taylor Swift kirjoitti.

Vitoria Mario ei voinut uskoa silmiään nähtyään viestin ja koko tavoitesumman tietokoneensa näytöllä. Mario oli murehtinut aiemmin sitä miten hän saisi keräykselleen niin paljon julkisuutta, että hän voisi kerätä tarvitsemansa rahat. Laulaja oli tehnyt hänelle 23.373 punnan lahjoituksen. Swiftin lahjoituksen myötä nuori nainen pystyy nyt ottamaan opiskelupaikkansa yliopistossa vastaan.