Riverdale-tähti loukkaantui elokuvan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä KJ Apa tunnetaan erityisesti suositusta Riverdale-sarjasta, jossa hän näyttelee päähenkilö Archie Andrewsia. Nyt tähti on joutunut onnettomuuteen tulevan elokuvan kuvauksissa.

Apa oli työstämässä stunttia pandemia-aiheisen Songbird-elokuvan kuvauksissa, kun hän sai vamman päähänsä. Näyttelijä sai onnettomuuden jäljiltä päähänsä kaksi tikkiä. Hän paljasti tapauksen Instagramissa.

– Halkaisin pääni eilen. En tiedä voitteko nähdä sitä, mutta minulla on siellä kaksi metallista tikkiä, näyttelijä kuvaili Instagram-tarinassaan.

KJ Apa vaikuttaa jokseenkin onnettomuusalttiilta näyttelijältä, sillä taannoin hänen silmästään jouduttiin poistamaan siihen lentänyt metallinpalanen. Uusiseelantilainen tähti on Riverdalen lisäksi näytellyt elokuvissa, kuten A Dog’s Purpose ja The Hate U Give.