Hailey paljasti: ”Vanhemmat kielsivät treffit Justin Bieberin kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hailey Baldwin on nykyään naimisissa poptähti Justin Bieberin kanssa, ja liiton myötä hän otti käyttöön myös aviomiehensä sukunimen. Nyt tähti on paljastanut hänen vanhempiensa suhtautuneen Justiniin ensin varauksella.

Hailey teki paljastuksen The Biebers on Watch -sarjassaan Facebookissa. 23-vuotiaan tähden mukaan hän soitti vanhemmilleen Justin Bieberin pyydettyä häntä treffeille. Vanhemmat kuitenkin kielsivät häntä menemästä treffeille poptähden kanssa.

– He sanoivat: Ehdottomasti ei, et ole menossa viettämään aikaa Justinin kanssa keskenään, niin ei vain tapahdu, Hailey avautui.

Treffit pelasti lopulta mallin isosisko, joka valehteli Haileyn viettävän aikaa hänen kanssaan. Sushilounaalla alkaneet treffit päättyivät elokuvan katseluun sekä lopulta Justinin ja Haileyn ensisuudelmaan.