Mies on kuin poikanukke – 22-vuotias ja kauneusleikkauksiin koukussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinan Charlottessa asuva Tyler Dyvig on ottanut itselleen 50 plastiikkakirurgista toimenpidettä, vaikka hänellä on ikää vasta 22 vuotta. Hän uskoo, että 15-vuotiaana aloitetut kosmeettiset toimenpiteet estävät häntä tulevaisuudessa vanhenemasta ulkonäöltään.

Nuori mies raivaa parhaillaan tietään julkisuuteen. Hän on käyttänyt ulkonäkömuokkauksiinsa yhteensä 75.000 dollaria, eli 63.600 euroa. Mies on ottanut laserointeja, hauis- ja rintalihasimplantit sekä pakaratäytteet. Hänen leukaa ja poskia on operoitu kolme kertaa. Huulitäytteet tehdään kolme kertaa vuodessa.

Viimeisin toimenpide on hiussiirrännäinen. Tylerin äiti ja ystävät eivät tuomitse kauneustoimenpiteitä, vaikka toivovatkin miehen pysyvän niissä kohtuuden rajoissa. Tylerillä puolestaan on kasapäin suunnitelmia tulevaisuuden kosmeettisista operaatioista.

https://www.instagram.com/p/CBywvwRnUTi/