Uudenlaista lentokoneiden penkkityyppiä esiteltiin – matkustajat istuisivat kasvokkain

Matkailu · Tim Isokivi

Tulevaisuudessa lentokoneiden turistiluokissa saatetaan istua kasvokkain kanssamatkustajien kanssa. Näin ainakin, mikäli Heinkel Group -suunnitteluyhtiön idea menee läpi.

Heinkel Group esittelee uudenlaista lentokoneiden penkkityyppiä Crystal Cabin Award -gaalassa. Kyseessä on neljän hengen penkkiryhmä, jossa matkustajat istuvat toisiaan vastapäätä. Independent-lehden mukaan idean tarkoituksena olisi palvella erityisesti matkustavia ryhmiä ja perheitä.

Kaikki eivät ole kuitenkaan suhtautuneet Heinkel Groupin ideaa lämmöllä, ja sitä on kuvailtu muun muassa kiusalliseksi. Vaikka idea toimisi esimerkiksi perheiden tapauksessa, ei tuntemattomien tai edes tuttujen kasvojen tuijottelua pitkillä lennoilla pidetty mieluisana.

 

Heinkel Group has entered the CCA shortlist and applies for Crystal Cabin Award 2020Heinkel Group presents the Flex…

Publiée par Heinkel Group sur Vendredi 3 janvier 2020