Apple esitteli futuristista tulevaa myymäläänsä – veden päällä kelluva valtava pallo

Digi Matkailu · Tim Isokivi

Teknologiajätti Applella on virallisia myymälöitä ympäri maailman, mutta harva niistä on ainakaan ulkomuodoltaan samaa luokkaa kuin tuleva Singaporen liike. Futuristinen luomus on herättänyt hämmästystä jo ennen avaamistaan.

Applen tuleva Marina Bay Sandsin liike muistuttaa ulkopuolelta katseltuna jättimäistä palloa tai kuulaa. Se kelluu veden päällä lahdessa paikallisen hotellin läheisyydessä.

Epätyypillisestä myymälästä on jo saatu esimakua sosiaalisessa mediassa levinneiden kuvien muodossa. Apple ei kuitenkaan ole toistaiseksi paljastanut liikkeestä tarkempia tietoja, kuten sen neliömetrimäärää. Teknologiajätillä on jo ennestään Singaporessa kaksi liikettä Orchard Roadilla ja Singapore Changin lentoasemalla.