Britney Spears tanssi Justin Timberlaken musiikkia: ”Hän on nero”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Tällä kerralla nainen päätti herättää huomiota tanssimalla entisen poikaystävänsä musiikin tahtiin.

Britney Spears julkaisi itsestään hauskan Instagram-videon, jossa hän tanssii. Nainen ei osaa käyttää TikTok-sovellusta eikä oikeastaan edes vielä tiedä mikä se on, minkä vuoksi hän sanookin omien tanssivideoidensa olevan hänen versionsa TikTok-videosta.

Videolla 39-vuotias Britney Spears tanssii hänen entisen poikaystävänsä Justin Timberlaken Genious-kappaleen tahtiin. Nainen myöntää, että Timberlake on oikeasti nero. Hän myös huomio sen, että heidän kuuluisasta erostaan on noin 20 vuotta aikaa, mutta hän ei kuitenkaan voi olla tanssimatta miehen loistavan musiikin tahtiin. Justin Timberlake itsekin kommentoi videota nauravalla hymiöllä.