Kassakaappi ilmestyi pellolle – mystinen viesti kylkeen teipattuna

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa on ihmetelty mielikuvitusta kutkuttavaa mysteeriä. Paikallisen viljelijän pellolle on ilmestynyt jostain outo kassakaappi.

Kirk Mathesilla ei ole hajuakaan, mistä noin 250 kilon painoinen kassa päätyi pellolle. Se oli varustettu viestillä, jossa luki englanniksi ”jos voit avata tämän, saat sen sisällön”. Poliisi oli jo joutunut hätyyttelemään pois kassakaapin avaamista moukarilla yrittäneitä ulkopuolisia ihmisiä.

Mathes on piilottanut kaapin, eikä hän WHAM-uutissivuston mukaan edes haluaisi yrittää toistaiseksi avata sitä. Oudon kassakaapin salaisuus nimittäin vie hänen mukaansa ajatukset pois koronapandemiasta ja Yhdysvaltojen tulevista presidentinvaaleista. Mysteeri häviäisi kaapin avaamisen myötä, joten se saattaakin päätyä sellaisenaan suunnitteilla olevaan Barren kylän historiaa valottavaan museoon.

At first light this morning, Kirk Mathes found this safe in one of his fields on the corner of East Barre Rd. and Rt….

Publiée par Town of Barre, NY Community sur Jeudi 13 août 2020