Koira tuhosi Billie Eilishin arvokkaan lenkkarikokoelman – ulosti sen päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish tunnetaan muodin ystävänä sekä tyyli-ikonina, ja häneltä löytyykin muun muassa mittava kokoelma arvokkaita lenkkareita. Nyt osa tähden arvokkaista kengistä on kuitenkin kärsinyt hänen koiransa ansiosta.

Billie Eilish paljasti Instagram-tarinassaan saapuneensa eräänä iltana kotiinsa vain huomatakseen koiranpentunsa ulostaneen sisälle. Koira oli päätynyt tekemään tarpeensa juuri tähden lenkkarikokoelman päälle. Videon sisältämä materiaali saattaa herättää järkytystä sekä ulostetta kammoavien että sneaker-harrastajien keskuudessa.

Eilishin kenkäkokoelma ei suinkaan koostu edullisimmista jalkineista. Video paljastaa koirankakan tahrineen muun muassa Air Jordan x Dior -lenkkareille, joita myydään Buzzfeed-sivuston mukaan harrastajien keskuudessa jopa 6 700 euron hitaan. Monet muistakin videolla esiintyvistä kengistä ovat satojen eurojen arvoisia.