Sampo Kaulanen kärsii realitysinkkuna: ”Toinen puoliska vaan on poissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Farmi Suomi -realitysarjan kilpailijat ovat parhaillaan kuvaamassa uuden tuotantokauden jaksoja Pieksämäen seudulla, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa. Mukana on myös Sampo Kaulasen vaimo Michele Kaulanen, josta erossa oleminen on nyt alkanut tuntua maan suosituimman kyläkauppiaan mielestä rankalta. Sampo kommentoi Michelen lähdettyä tilannetta vielä innoissaan, mutta vaimon poissaolo on sittemmin alkanut ottaa koville.

– Mullon suoraansanottuna ihan saatanallinen ikävä tätä naista. Se ei johu siittä etteikö arjesta selveis tai muuten pärjäis. Toinen puoliska vaan on poissa. Sitä pelkää myös et toinen puoliska rakastuu yksinoloon niin paljon et takasin tullessa dumppaa minut kartanolle. Tai löytää jonku maajussin reissuiltaan. Jos oli Selviytyjissä saarella ikävää niin on se myös tälläkin puolella, Sampo Kaulanen kirjoittaa.

View this post on Instagram

Mullon suoraansanottuna ihan saatanallinen ikävä tätä naista 💔 Se ei johu siittä etteikö arjesta selveis tai muuten pärjäis. Toinen puoliska vaan on poissa. 🥺 Sitä pelkää myös et toinen puoliska rakastuu yksinoloon niin paljon et takasin tullessa dumppaa minut kartanolle. 💔 Tai löytää jonku maajussin reissuiltaan. Jos oli Selviytyjissä saarella ikävää niin on se myös tälläkin puolella! 🥺 Toki kotioloissa on kaikki mukavuudet mutta silti… välillä sitä miettii näissä hommissa et miks sitä pitää näitä reality ohjelmia tehä? Saahan niistä kokemuksia, korvauksen ja jeesaa markkinoinnissa mut vaa’an toisella puolella ikävä ja lasten tuska siihen päälle. Sit ku ohjelmat tulee ulos niin sit saa kuunnella vielä osan jengin vittuilua kaupantekijäksi! On tämä viihteen tuottaminen kansalle välillä suolesta! Mut silti en poiskaan antais. #farmisuomi #farmi #kuvaukset

A post shared by Sampo Kaulanen ❄️🇫🇮 (@kaulasam) on

Taannoin viikkokausia viidakossa viettänyt Selviytyjät-realitysarjan voittaja Sampo Kaulanen on ryhtynyt samalla pohtimaan realitysarjoihin osallistumisen mielekkyyttä sekä omasta että myös perheen lasten näkökulmasta. Helppoa vaimon osallistuminen Farmi Suomeen ei siis ole ollut.

– Välillä sitä miettii näissä hommissa et miks sitä pitää näitä reality ohjelmia tehä? Saahan niistä kokemuksia, korvauksen ja jeesaa markkinoinnissa mut vaa’an toisella puolella ikävä ja lasten tuska siihen päälle. Sit ku ohjelmat tulee ulos niin sit saa kuunnella vielä osan jengin vittuilua kaupantekijäksi! On tämä viihteen tuottaminen kansalle välillä suolesta! Mut silti en poiskaan antais.