Kissa löytyi pilvenpiirtäjän kielekkeeltä – pelastusoperaatio sai ihmiset hurraamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoilla on taipumusta kiipeillä korkeisiin paikkoihin. Toisinaan ne kiipeävät niin korkealle ja niin haastavan reitin kautta, että kissat eivät enää uskalla tai edes pystyisikään tulla omin avuin korkeuksista alas.

Nyt YouTube-videolla nähdään Chattograssa Bangladeshissa suoritettu pelastusoperaatio. Ohikulkijat olivat huomanneet, että pilvenpiirtäjän ylimmän ikkunan alla olevalla kielekkeellä oli kissa. Kissa oli majaillut kielekkeellä kahden päivän ajan ennen kuin sille oli soitettu apua paikalle.

Paikallinen nuoriso oli soittanut pelastushenkilökunnan paikalle ison nosturin kanssa. Videolla kuullaan miten ilahtuneita kadulla operaatiota seuraavat ihmiset ovat kun kissa lopulta nousee nosturin hyttiin ja alkaa laskeutumaan sen avulla alas katutasoa kohti.