Liam Payne kosi tyttöystäväänsä – on nyt kihloissa Maya Henryn kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Liam Payne on tullut suurelle yleisölle tutuksi suositusta One Direction -poikabändistä. Bändin hajottua Payne lähti soolouralle, minkä jälkeen mies nousikin nopeasti kansainväliseksi tähdeksi myös omalla musiikillaan. Nyt mies on mennyt tyttöystävänsä kanssa kihloihin.

Liam Payne on kosinut uutta tyttöystäväänsä Maya Henrya. Pariskunta alkoi seurustelemaan kaksi vuotta sitten, mutta julkisuuteen he tulivat suhteensa kanssa vasta vuosi sitten elokuussa. Nyt 26-vuotias mies on Daily Mail -sivuston mukaan kosinut 20-vuotiasta mallikaunotarta, joka on vastannut kosintaan myöntävästi.

Liam Payne seurusteli aiemmin 37-vuotiaan laulajan Cherylin kanssa. Heillä on myös yhdessä kolmevuotias poika Bear. Payne ei nähnyt koronaviruksen aiheuttaman karanteenin vuoksi poikaansa kun tämä täytti 22. maaliskuuta kolme vuotta, mikä oli miehen mukaan kaikkein kamalinta mitä hän on joutunut vielä toistaiseksi kokemaan.