90 päivää morsiamena -tähti pääsi kotimaahansa – raivostui heti trollaajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan 90 Päivää morsiamena -hittisarjassa esiintynyt Nicole Nafziger on päässyt vihdoin takaisin kotimaahansa Yhdysvaltoihin. Hän vietti Marokossa yhteensä viisi kuukautta. Nainen vakuuttelee rakkautensa olevan aitoa kihlattuunsa Azaniin.

Nainen matkusti Floridaan elokuun toisella viikolla. Hän vietti Marokossa aikaansa Azan Tefoun kanssa. Miehen oikea nimi on Hassan M’Raouni, mutta hän käytti taiteilijanimeä televisiosarjan kuvauksissa. Netissä on vellonut vuosia huhu, jonka mukaan marokkolainen mies olisi naimisissa. Nicole on joutunut todistelemaan rakkautensa aitoutta sekä Hassanin siviilisäätyä nettikiusaajille.

– Hassan ei ole naimisissa. Tiedän tämän, koska hänellä tuli olla K1-viisumihakemusta varten asiakirja, joka todisti miehen olevan naimaton. Näin tämän paperin omin silmin, koska panin ne kasaan, Nicole kuittaa epäilijöille Instagramissa.