Julkkisbaari menetti myyntilupansa – rikkoi koronarajoituksia ja tarjoili alaikäisille

Matkailu · Terhi Piiroinen

New York Southhamptonissa sijaitseva julkkisten suosima ravintola ja baari 75 Main on menettänyt alkoholin myyntiluvat. Ravintola ei läpäissyt viime viikonloppuna suoritettua tarkastusta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen newyorkilainen maineikas paikka, joka joutuu viranomaisten kynsiin koronaviruksen myötä. Ravintolassa ei noudatettu turvavälejä, eikä henkilökunta käyttänyt kasvomaskeja ohjeistuksen mukaisesti. Lisäksi ihmiset kumosivat shotteja baaritiskillä vastoin rajoituksia.

Tarkastajat saapuivat myöhemmin uudestaan ravintolaan. Tällöin mukana oli alaikäinen agentti, joka onnistui ostamaan alkoholia tiskiltä kahteen eri otteeseen. Yhdysvalloissa yritetään ottaa kovempia keinoja käyttöön koronaviruksen nitistämiseksi, Page Six uutisoi.