Mies oli koukussa ruokaan – päihitti riippuvuuden ja laihdutti puolet painostaan

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Alkoholiin ja ruokaan koukussa ollut amerikkalainen Tony Sander teki kolme vuotta sitten elämäntapamuutoksen. Mies painoi 195 kiloa ja joutui auto-onnettomuuteen. Ainoastaan hänen polvensa murtui, mutta tästä kohtalokkaasta hetkestä alkoi hänen uusi elämänsä.

Lääkärit sanoivat Tony Sanderille, että hän oli liian lihava leikkauspöydälle, eikä hänen polveaan pystytty operoimaan. Mies päätti muuttaa asian. Kolari ja ylipaino toimivat motivaattorina siihen, kuinka hän sai lisää virtaa uuteen olemukseensa. Hän päätti panna elämänsä uusiksi niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

– Ensimmäinen tavoitteeni oli yksinkertaisesti pysyä hengissä. Sitten halusin muokata fyysistä olemustani. Se on onnistunut mahtavan tukiverkoston avulla, 95 kiloa painostaan lahduttanut ja läskin lihakseksi muuttanut Tony Sander kertoo.

Hän kertoo mielen sisäisten muutosten olleen isompia kuin ulkoisten. Hänen yksinkertainen viestinsä laihduttamisesta haaveileville on: ”Aloita tänään”. Sanders kertoo saaneensa muutoksen jälkeen enemmän elämältä kuin osasi toivoakaan.