Näin lastenvaatemuoti on muuttunut 100 vuodessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muodin muuttuminen näkyy selvästi aina niin vaatteiden, korujen kuin asusteidenkin saralla. Muoti näkyy myös lastenvaatteissa, joissa aikuisten maku ja vaikutteet sekä naisten että miesten muodista näkyvät hyvin vahvasti.

Nyt Glamour-sivuston julkaisemalla videolla nähdään miten lastenvaatemuoti on muuttunut ja kehittynyt vuosien varrella. Videolla nähdään tyylinäytteitä viimeisen sadan vuoden ajalta pienten taaperoiden ja vauvojen yllä.

Suloisten vauvojen yllä mitkä tahansa vaatteet näyttävät todella söpöiltä. Videolta käy hyvin ilmi se miten vauvojen pukeminen on muuttunut trendikkäämpään suuntaan. Aiemmin lapset puettiin selvästi lapsellisemmin, mutta nykyään monet vauvojenkin vaatteet ovat kuin aikuisten vaatteet, jotka olisi vain ommeltu minikoossa.