Raskaana oleva Chrissy Teigen himoitsee kirpeitä karkkeja: ”Kieleni putoaa kohta pois”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt neljävuotiaalle Lunalle ja kaksivuotiaalle Milesille on tulossa pikkusisko tai -veli Teigenin ollessa jälleen raskaana.

Raskauden aikana naisten mieliteot muuttuvat ja useimmat kokevatkin yllättäviä himoja joitain tiettyjä ruoka-aineita kohtaan. Moni tuntuu pitävän etenkin kirpeistä makeisista, jotka ovat olleet myös 34-vuotiaan Chrissy Teigenin suosiossa alkuraskauden aikana. Nainen on kuitenkin saanut niistä nyt kielensä kipeäksi.

Chrissy Teigen kertoi Instagram-tarinassaan syöneensä tämän alkuraskauden aikana niin paljon kirpeitä karkkeja, että hänen kielensä tuntuu kohta putoavan pois. Teigen on imeskellyt kirpeitä karkkeja ja tikkareita siihen pisteeseen saakka, että palasia hänen kielensä pinnasta alkoi kuoriutumaan pois. Lopulta kieli meni niin kipeäksi, että naisen oli vaikeaa syödä mitään lämmintä tai mausteista ruokaa.