Rihanna leikkimielisessä haastattelussa – haastattelijana toimi A$AP Rocky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on alkanut havittelemaan miljardööristatusta kosmetiikka-alalla, minkä vuoksi hän on jättänyt uuden albuminsa työstämisen kesken. Nyt Rihanna nähdään haastattelussa, jossa kysymysten esittäjänä toimi räppäri A$AP Rocky.

Rihanna on suunnitellut oman Fenty Beauty -kosmetiikkasarjan, joka sisältää niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin. A$AP Rockyn tekemässä Voguen haastattelussa nainen kertoo, että hänen inspiraationsa lähde kauneuden suhteen on aina ollut hänen äitinsä. Nainen on pikkutytöstä lähtien halunnut pukeutua kuin hänen äitinsä ja näyttää samalta.

Rihanna kertoi kiinnittävänsä huomiota ensimmäisenä toisessa ihmisessä hänen ihoonsa ja hampaisiin. A$AP Rocky puolestaan kertoi, että miehet kiinnittävät yleensä naisissa huomiota heidän takapuoleensa. Rihanna paljasti myös, että vaikka hän on tehnyt omaisuuden sateenvarjosta kertovalla kappaleella niin hän itse kuitenkin suosii sadetakkia.