Rakastettu näyttelijä Chadwick Boseman kuoli 43-vuotiaana – Hollywood-tähdet murtuivat uutisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rakastettu näyttelijä Chadwick Boseman on kuollut. Asiasta kerrottiin eilen hänen sosiaalisen median tileillään Twitterissä ja Instagramissa, ja tieto tähden parantumattomasta sairaudesta ja sen traagisesta lopputuloksesta yllätti Hollywoodin. Näyttelijä oli nimittäin sairastanut peräti neljän vuoden ajan kaikessa hiljaisuudessa paksusuolen syöpää. Lauantaina hän lopulta menehtyi 43-vuotiaana.

View this post on Instagram

It is with immeasurable grief that we confirm the passing of Chadwick Boseman.⁣ ⁣ Chadwick was diagnosed with stage III colon cancer in 2016, and battled with it these last 4 years as it progressed to stage IV. ⁣ ⁣ A true fighter, Chadwick persevered through it all, and brought you many of the films you have come to love so much. From Marshall to Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom and several more, all were filmed during and between countless surgeries and chemotherapy. ⁣ ⁣ It was the honor of his career to bring King T’Challa to life in Black Panther. ⁣ ⁣ He died in his home, with his wife and family by his side. ⁣ ⁣ The family thanks you for your love and prayers, and asks that you continue to respect their privacy during this difficult time. ⁣ ⁣ Photo Credit: @samjonespictures

A post shared by Chadwick Boseman (@chadwickboseman) on

Boseman oli pitänyt sairautensa poissa julkisuudesta ja sai hoitoja näytellessään useissa elokuvissa. Sunnuntaina tieto suru-uutisesta levisi kulovalkean tavoin Hollywood-tähtien ja miljoonien fanien keskuudessa. Päivitykset keräsivät sosiaalisessa mediassa miljoonia reaktioita ennätysnopeasti. Sunnuntai-iltaan mennessä Twitter-päivityksessä oli yli seitsemän miljoonaa tykkäystä ja yli kaksi miljoonaa kommenttia. Twitter vahvisti, että kyseessä on palvelun historian tykätyin päivitys.

Chadwick Boseman oli mukana kesäkuussa ensi-iltansa saaneessa ja Spike Leen ohjaamassa Da 5 Bloods -elokuvassa, jonka merkittävässä roolissa nähdään myös suomalainen Jasper Pääkkönen. Elokuva kertoo neljästä afroamerikkalaisesta Vietnam-veteraanista ja Pääkkönen esittää siinä suomalaista sotasankari Lauri Törniä, joka menetti henkensä Vietnamin sodassa helikopterionnettomuudessa. Lukemattomat maailmantähdet ovat esittäneet sosiaalisessa mediassa surunvalittelunsa rakastetun näyttelijän poismenon johdosta.

View this post on Instagram

Rest In Power @chadwickboseman 🖤 1976 – 2020

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on

View this post on Instagram

Heartbroken

A post shared by Marisa Tomei (@marisatomei) on

View this post on Instagram

💔💔💔

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on