Hurja näky videolle: Hölkkääjä sammutti maastopaloa jaloillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arizonaa ovat viime aikoina koetelleet koronan lisäksi maastopalot. Viraalina levinneellä videolla todistetaan erään paikallisen miehen jokseenkin epätoivoista yritystä sammuttaa paloja yksin.

Phoenixissa hölkkäämässä ollut Trevor Murphy tuli lenkkinsä aikana kohdanneeksi roihuavia tulipaloja. Sen sijaan että mies olisi jättänyt sammutustyöt ammattilaisille, päätti hän yrittää hillitä paloja polkemalla niitä jalallaan.

Kuten arvata saattaa, ei miehen yritys juurikaan hillinnyt tulipaloja. Sen sijaan Murphyn kenkien pohjat sulivat TMZ-sivuston mukaan. Internteissä levinneellä videolla säätiedottaja Ian Schwartz hämmästelee näkyä ja toteaa, ettei samaa kannata kokeilla itse tulipaloalueelle eksyessään.

 

View this post on Instagram

Yesterday was quite the day. I rolled out of bed around 4am to do my typical training run. I parked outside of the gate of the trailhead because it doesn’t open until 5:20am. I didn’t realize the trailhead was closed due to wildfires in the area. I was about 2 miles into my run when I saw a fire out in the distance (5 miles from the trailhead). The fire was burning along a trail I run on 3-4 times a week ~ Coachwhip trail runs from East to West. The fire was burning on the south side of the Coachwhip and the 3 foot wide dirt trail was the only thing preventing the fire from spreading North in the McDowell’s. I called both 911 and the Fire Department, and both were aware of the fire burning, but no one was out there fighting it. I felt a sense of urgency and obligation to put out a good section of the fire butting up to the trail. I probably covered 100-150 yards, mainly stomping out the flames. My intention was to keep the fire from spreading into more of the preserve. I am really humbled by all of the positive comments, messages, emails and phone calls I have received. I also want to thank all of the firefighters who put their lives on the line everyday. #wildfire #az #mcdowellsonoranpreserve #trailrunning #fire #scottsdale #tomsthumb #chopperguy @chopperguyhd

A post shared by Trevor Murphy (@trevorjmurphy) on