Nina Dobrev nauttii lomasta – kuuma allaskuva saa fanien sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Nina Dobrev tunnetaan parhaiten roolistaan suositussa Vampyyripäiväkirjat-sarjassa. Myös elokuvista Elämäni seinäruusuna ja xXx: Return of Xander Cage tunnettu tähti on viime päivinä nauttinut lomasta.

Nina Dobrev nauttii parhaillaan Meksikon Tulum Beachin lämmöstä poikaystävänsä Shaun Whiten ja ystäviensä kanssa. 31-vuotias tähti on jakanut faneilleen lomakuvia ahkeraan tahtiin Instagram-tilillään.

Dobrev nähdään tuoreissa otoksissaan muun muassa esittelemässä bikinivartaloaan altaalla. Hän myös poseerasi surffilaudan kera malli Ivy Millerin kanssa. Tähti tosin tunnusti näyttävänsä surffarilta ainoastaan silloin, kun hän on kuivalla maalla.

 

View this post on Instagram

one of these is not like the other

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

View this post on Instagram

😆

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on