Nyt riittää povea! Susanna Penttilä kuumassa poseerauksessa – rintavako pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulusesonkiin valmistautuva muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on viime aikoina ollut aktiivisesti putiikkinsa vaatemallistojen elävä mallinukke. Hän on pitänyt someseuraajansa tyytyväisinä upeilla ja paljastavilla kuvillaan. Nyt kuvasarjat ovat saaneet näyttävää jatkoa.

View this post on Instagram

😘 Pus #saturdayvibes #winners #gameday #mrgreen

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Penttilä nähdään nyt sosiaalisessa mediassa upeassa kuvassa, sillä hän poseeraa Instagramissa tiukassa asussa, jonka etumus hakee näyttävyydessään vertaistaan.

Susanna Penttilä perusti ensimmäisen vaateliikkeensä ollessaan 19-vuotias. Sittemmin nainen on saavuttanut liiketoiminnallaan vankan sijan suomalaisten julkkisnaisten vaatettajana. Hän esittelee Ferrerin pukuhuoneessa omaa housutonta tyyliään paljasten reiden Instagram-faneilleen. Ferrer-liikkeen omistava Susanna Penttilä seurustelee itseään 17 vuotta nuoremman rokkarin Ronnie Roosin kanssa.