Adele rohkeassa biksukuvassa – ylitti fanien kaikki odotukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele on viimeisen vuoden aikana muuttanut elämäntyylinsä radikaalisti terveellisempään suuntaan. Nainen aloitti liikunnan ja dieetin, jonka avulla tähti on pudottanut jo huimat 45 kiloa painostaan ja se myös näkyy.

Tähden muodonmuutos laihtumisen jälkeen on niin suuri, että naista ei ole enää edes tunnistaa. Projektinsa aikana 32-vuotias Adele ei ole juurikaan julkaissut uusia kuvia itsestään sosiaaliseen mediaan, mutta nyt nainen esitteli viimein hoikistuneen vartalonsa faneilleen.

Tuoreessa kuvassaan Adele poseeraa tiukoissa trikoissa ja bikinitopissa. Tähden näyttävä karnevaaliasu paljastaa Adelen timmin keskivartalon ja esittelee tehdyn työn tuloksia. ”Rikoit juuri internetin”, näyttelijä Lisa Rinna kommentoi kuvaan, jonka arveli heti saavan sosiaalisessa mediassa suuren suosion.