Ikea ja Lego aloittivat yhteistyön – säilytyslaatikot soveltuvat myös leikkimiseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi vuosikymmenten ajan toiminutta, maailmanlaajuisesti tunnettua skandinaavista brändiä on yhdistänyt voimansa. Ikea ja Lego ovat lanseeranneetyhdessä Bygglek-nimisen tuotesarjan.

Bygglek koostuu erikokoisista säilytyslaatikoista. Laatikot on varustettu nupeilla, joiden ansiosta Lego-palikat saa tarttumaan niihin kiinni. Niiden hintojen kerrotaan vahtelevan 10-15 euron välillä.

Lego-suunnittelija Rasmus Buch Logstrupin mukaan Bygglekit ovat enemmän kuin vain laatikoita, sillä niissä yhdistyvät säilytys ja leikki. Niiden kuvaillaan edesauttavan perheen yhteisiä leikkihetkiä ja luovuutta. Bygglekit saapuvat myyntiin Ikean Euroopan ja Pohjois-Amerikan liikkeisiin 1. lokakuuta.