Kim Kardashian lomaili Meksikossa – rohkeille kuville miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian tunnetaan niin realitytähtenä kuin vaate- ja kosmetiikka-alan yrittäjänä. Hän tulee toistuvasti tutuksi myös sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan kuvista, joskin selfieiden jakaminen on hieman vähentynyt viime vuosina.

Kim Kardashian lomaili taannoin Meksikon Cabo San Lucasin auringon alla. 39-vuotias tähti jakoi sittemmin Instagramissa lomakuvia, jotka keräsivät lyhyen ajan sisällä miljoonia tykkäyksiä hänen runsaslukuisilta seuraajiltaan.

Kuvissa Kim nähdään esittelemässä kameralle kurvejaan vaaleanpunaisissa, niukoissa bikineissä. Cabo San Lucasin hiekkarannat olivat selkeästi tähden mieleen, sillä hän kuvaili kuvatekstissä olleensa onnellisessa paikassa.

 

View this post on Instagram

Happy Place

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on