Viranomaiset värjäsivät kuvankauniin laguunin mustaksi – haluavat estää kokoontumiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Harpur Hillissä sijaitsee siniseksi laguuniksi kutsuttu ja turistien suosima järvi. Taannoin viranomaiset värjäsivät sen sinisen veden mustaksi.

Viranomaisten toimenpiteen tavoitteena on ehkäistä eristäytymiseen kannustettujen ihmisten kokoontuminen alueelle. Hylätyn louhoksen kuvankaunis vesi on houkutellut paikalle erityisesti Instagram-käyttäjiä, jotka ottavat järvestä mielellään kuvia. Järven vesi voi kuitenkin sen korkean pH-pitoisuuden vuoksi olla myrkyllistä.

– Alue on vaarallinen ja tämäntapainen kokoontuminen on vastoin Iso-Britannian hallituksen tämänhetkisiä ohjeistuksia. Siksi olemme värjänneet veden tehdäksemme siitä vähemmän houkuttelevaa, Buxtonin poliisi kirjoitti Facebookissa.

Yesterday we received reports that people were congregating at the ‘Blue Lagoon’ in Harpur Hill, Buxton. No doubt this…

Publiée par Buxton Police SNT sur Mercredi 25 mars 2020